Gyulai Városbarátok Köre

Hírmorzsa

1937 után újra kiadtuk a Gyula város utcái és terei  című könyvet! 

Kapható: IQ Könyvesbolt (Kossuth tér), MÁTÉ Papírboltok, Mogyoróssy János Városi Könyvtár, Piac (Szabó Józsefnél)

Durkó Károly PDF Nyomtatás E-mail

Durkó Károly a Városbarátok polgármester- és képviselőjelöltje

(1. számú választókörzet, Krinolinkert, Kastélykert, Galbácskert, Csigakert, Várfürdő környéke, Belváros – kertvárosi rész)

Durko Karoly

Számomra fontos a család, az otthon. Életünk legjobb döntése volt, hogy 10 éve hazaköltöztünk. Azon kell dolgoznunk, hogy minden gyulai, aki a megélhetés miatt ment el itthonról, visszatérhessen Gyulára.

DURKÓ KÁROLY

A Gyulai Városbarátok Köre polgármesterjelöltje, az 1. sz. választókörzet (Krinolinkert, Kastélykert, Galbácskert, Csigakert, Várfürdő környéke, Belváros – kertvárosi rész) képviselőjelöltje
Kitartó, ízig-vérig lokálpatrióta. Nős, két fia van. Az Erkel Ferenc Gimnáziumban érettségizett, agrármérnöki és kommunikációs-újságírói egyetemi végzettsége van. Dolgozott többek között a Gyulai Hírlapnak, a Magyar Rádiónak, a Magyar Televíziónak. Egyik létrehozója volt 1995-ben a Gyula Televíziónak. Alapító munkatársa a Duna Televíziónak is, ahol 17 évig dolgozott. Barátaival 2003-óta készíti a „Gyula régen és ma” könyvsorozatot. A Gyulai Városbarátok Köre elnöke, 2006-óta képviselője. Az elmúlt négy évben a város oktatási és kulturális bizottságának elnöke volt. Minden testületi ülésen interpellációkkal, kérdésekkel közvetítette a lakosság véleményét a városvezetés felé. Javasolta, támogatta és megszavazta a választókörzetekben megvalósult fejlesztéseket.