Ezüstérmesek a Városbarátok Nyomtatás

A 2011. október 30-án rendezték meg Békéscsabán a kolbászfesztiválon a Krajcsó Pál egykori hentesmester tiszteletére szervezett emlékversenyt. Az induló csapatoknak 10 kg húsból kellett vékony és vastag csabai ízesítésű kolbászt készíteni, hagyományos kézi darálóval, töltőgéppel, fűszerekkel, dekorációval díszített asztalon. A vékony (friss, sütni való) kolbász „remekeket” még aznap értékelte a zsűri. Az ezüstérmet a Gyulai Városbarátok Köre csapata szerezte meg! A gyulai siker Balog József, Dinya Imre, Kiss Ferenc, Pap Sándor és ifj. Szalai György munkájának köszönhető. A Városbarátok csapata még a vastag (száraz) kolbászok versenyében is részt vesz: a zsűri januárban, füstölés után értékeli a leadott mintákat

  - dé -

alt

 

 

alt

 

alt

Fotó:BTP