Gyulai Városbarátok Köre

Szeptember végén...mi lesz veled Várfürdő? PDF Nyomtatás E-mail

 

A Gyulai Civil Szervezetek Szövetségével közösen tartott sajtótájékoztatót az első őszi rendes testületi ülés előtt a Gyulai Városbarátok Köre. A civil székházban tartott fórum, a Csaba Invest Kft. által bemutatott Várfürdő fejlesztési elképzelés, az ott előtörő érzelmek megmutatták, hogy a fürdővel kapcsolatos döntéseket a lakosság tájékoztatása, véleményének kikérése nélkül nem lehet meghozni - jelezték a Városbarát képviselők. Durkó Károly, és Szalai György kezdeményezte, hogy az október 2-ai rendkívüli testületi ülésen ne döntsenek a képviselők a Cséfán Lajos-féle (pályázati pénzzel tervező) Várfürdő-fejlesztés, és a Laczó Szabolcs-féle elképzelések között, azokat tekintsék első olvasatnak. Október 16-ára pedig a képviselőtestület hívjon össze városi lakossági fórumot, ahol aVárfürdő Kft, a Csaba Invest Kft. vezetői részletesen bemutatják elképzeléseiket a fürdő és környéke jövőjéről.

Így is történt, a képviselőtestület október 30-ára halasztotta a döntést, október 16-án (csütörtökön) 16 órára pedig Városi Lakossági Fórumot hívott össze a Városháza Dísztermébe.

A Városbarátok kérnek minden gyulai polgárt, jöjjön el, hallgassa meg a fürdő fejlesztésével kapcsolatos elképzeléseket, kérdezzen, és mondja el véleményét!

TEHÁT:

MEGHÍVÓ

Gyula Város Képviselő-testülete

LAKOSSÁGI FÓRUM-ot tart.

Ideje: 2008. október 16. (csütörtök) 16.00 óra

Helye: a városháza díszterme

Tárgya: A Gyulai Várfürdő fejlesztési koncepciója

A fórumra a város minden polgárát tisztelettel meghívjuk!

VÁROSBARÁTOK