Gyulai Városbarátok Köre

Mindkét gyulai csapat bajnok lett PDF Nyomtatás E-mail

LEGYÜNK BÜSZKÉK RÁJUK!

A Gyulai Sportiskola (Gyulai Termál FC) U17-es labdarúgócsapata.

Álló sor, balról jobbra: Bakucz Zoltán, Kondorosi Dániel, Hódi Bence, Nagy Sándor, Kukla Zsombor, Gyepes Krisztián, Kiss Máté, Nagy Dániel, Szentléleki Béla edző. Guggolnak: Bajnok Imre, Repiczky Dániel, Sós Máté, Nikula Tibor, Vígh Norbert, Patkás Gergő, Tóth Dániel, Pálfalvi Zioltán


A Sportiskola (Gyulai Termál FC) két utánpótlás csapata /U17, U19/ történelmet írt a gyulai labdarúgásban. Az U17-os csapat Szentléleki Béla vezetésével nyerte meg az NB III-as bajnokságot. Ez a csapat olyan teljesítményt nyújtott, ami a labdarúgásban nagyon ritka, hiszen négy év alatt háromszor szerzett bajnoki címet: kétszer az NB II-ben, egyszer az NB III-ban, egyszer pedig második lett az NB II-ben.

Ez a teljesítmény azért is figyelemre méltó, mert ezt gyulai gyerekekkel érte el a csapat. A Sportiskola (Gyulai Termál FC) U19-es ifjúsági csapata Szabó Attila vezetésével magabiztosan nyerte meg az NB III-as bajnokságot. Mindkét csapat olyan ellenfeleket előzött meg, mint az Orosháza, vagy az elmúlt évben még NB I-ben szereplő Tisza Volán és Hódmezővásárhely. A gyulai Sportiskola utánpótlás csapataiban sok ügyes, tehetséges játékos van, akikkel felkészült szakemberek foglalkoznak. Több játékosunk után kiemelt első osztályú csapatok érdeklődnek. A gyulai utánpótlással foglalkozó edzők (Fabulya György, Forrás Imre, Szekeres Lajos, Démusz Zsolt, Szalai János, Szentléleki Béla, Szabó Attila, Skerl József) legfontosabb feladata, hogy minél több játékost neveljenek és képezzenek a gyulai és a magyar labdarúgás számára. Köszönjük áldozatos munkájukat!

Cseke András