Gyulai Városbarátok Köre

Gyulaváriban, Dénesmajorban történt PDF Nyomtatás E-mail

VÁROSBARÁT HÍREK, 2012. december

A Gyulaváriban és Dénesmajorban élő emberek számára örvendetes esemény volt az uniós pályázati pénzekből megvalósult Dénesmajor – Feketegyarmat - Nagyzerénd út ünnepélyes átadása.   Ezzel   megtörhet egy közel száz éves átok, amely családokat, barátokat,szomszédokat szakított szét.
Idén május 11- én nyílt nap keretében folytatódott a választókerületi fórumsorozat, ahol a részönkormányzat tagjaként jelen voltam, a polgármester, a helyi képviselő és a mérnöki osztály vezetője megválaszolta a lakosság részéről felmerült kérdéseket.
A május 18- 20 között megrendezett Kastélynapok rendezvényei tették mozgalmassá, szórakoztatóvá településünk életét, a tradicionális gasztronómia és a helyi értékek bemutatásával. A Városbarátok csapatával a halászléfőző versenyen ezüstérmesek lettünk!
Ebben az évben is támogattam azokat a döntéseket, hogy részönkormányzati, képviselői keretből utak felújítására, Dénesmajorban útalapok , járdák készítésére kerüljön sor.   Támogattam azt is, hogy folytatódjon a közutak melletti tájbarát díszfák telepítése és a helyi közintézmények anyagi támogatása.

Balogh József