Gyulai Városbarátok Köre

2. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Fogorvosként már 34 éve gyógyítom a betegeket Gyulán. Budapesten születtem 1960-ban, a gyerekkorom Szegedhez kötődik. Az általános iskolát és a gimnáziumot is az egyetem Ságvári Endre gyakorló iskolájában végeztem. Érettségi után nem mehettem orvosi egyetemre, beteghordó műtősként dolgoztam. A kórházban végzett munka után 1980-ban felvettek a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karának Fogorvosi Szakára. 1985-ben békés megyei ösztöndíjasként diplomáztam, majd Gyulán, a kórházban kezdtem dolgozni. Itt élek Önökkel a választókörzetben, a Bajza utcában lakom (a volt Magyarvárosi Olvasókör épülete), rendelőm is a Rákóczi utcában van. 1987-ben Nagy József régi gyulai hentesmester unokáját vettem feleségül. Két fiam van: Attila már 30 éves, fogorvos, a szegedi Szájsebészeti Klinikán dolgozik. Dániel 28 éves, Pécsett az Orvostudományi Egyetem fogorvosi szakán tanul.
A munkám mellett szeretem a sportot is. Döntő részem volt a darts országos és gyulai népszerűsítésében. Az 1993-ban alakult Első Gyulai Darts Egylet egyik vezetője voltam, kétszer lettünk országos bajnokok. Volt idő, amikor a magyar darts válogatott gyulai játékosokból állt!
1994-ben független képviselőjelöltként indultam az önkormányzati választáson, majd a város és a megye képviselőtestületének munkáját segítve az egészségügyi és szociális bizottság tagjaként dolgoztam. A lehetőséggel élve 1996-ban vállalkozóként kiváltottam a fogorvosi praxist. Mostanáig sok ezer embert gyógyítottam.
A Gyulai Városbarátok Köre felkérését a képviselő jelöltségre azért vállaltam el, mert ők felvállalták és képviselik is a gyulaiak érdekeit. Szeretném az itt élőket képviselni. Tisztességes munkát, megbízhatóságot, fiatalos erőt ígérek. Biztos további képviseletet, ami fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen, írjon az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címemre!
Megtalál minket a Facebookon is!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Dr. Rácz Attila

alt