Gyulai Városbarátok Köre

3.számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Itt élek, itt lakom 1992 óta Önökkel Újgyulán, a választókörzetben. Nap, mint nap szembesülök közvetlen és tágabb lakókörzetem problémáival, amelyek az elmúlt öt év alatt mit sem változtak.
1970-ben születtem. Iskolás éveimet 1984-től Gyulán töltöttem. Szakmám, mint Gyulán a hagyományokhoz kötődően nagyon sokaknak, húsfeldolgozó. Munka mellett leérettségiztem. A Gyulai Húskombinátban 1984-től 2002-ig dolgoztam. Ezt követően műszaki érdekeltségű vállalkozásban majd mezőgazdasági termékek értékesítésével foglalkoztam.
Jelenleg kistermelőként készítem és népszerűsítem a Gyulai kolbászt és segítem a turisztikai életet. A húsipari szálak sem szakadtak meg, hiszen 2008-ban többedmagammal a gyulai húsipari emlékek, hagyományok megőrzéséért megalakítottuk a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesületét. 2009 őszétől az egyesület elnöki tisztét is betöltöm. 2013-tól a Gyulai Civil Szervezetek Szövetsége alelnökeként, 2017-től a Társadalmi Szervezetek Szövetsége elnökségi tagjaként is segítem a gyulai civil társadalmat.

Tisztességes, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.
Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 2200 290-es telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!
Megtalál minket a Facebookon is!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Nős vagyok, két egyetemista fiú édesapja.


Dinya Imre

alt