Gyulai Városbarátok Köre

10. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Tősgyökeres helyi lakos vagyok. Itt végeztem általános és középiskolai tanulmányaimat. Szüleim nyugdíjazásukig a kereskedelemben dolgoztak Dénesmajorban, majd Gyulán.
Érettségi után munka mellett tanultam, technikusi oklevelet és egyéb szakirányú képzettségeket szereztem. 27 évig – a gyár felszámolásáig – a Gyulai Mezőgépnél dolgoztam középvezetőként. Itt termelésirányítási és munkabiztonsági feladatokat láttam el; helyi és külföldi munkák során szereztem széleskörű tapasztalatokat, építettem emberi kapcsolatokat. 1994-ben a Magyar Postán helyezkedtem el. Munkám a helyi főpostán a kézbesítési munkafolyamatok irányítása, minőségbiztosítás, munkabiztonsági ügyek intézése volt. Nyugdíjas vagyok, így még több időm maradt a közügyekre.
Feleségemmel 42 éve vagyunk házasok, ő a távközlésnél eltöltött hosszú évek után egyéni vállalkozó lett. Leányom és vejem praktizáló jogászok. 2009. szilveszterekor megszületett unokám Ádám, azóta természetesen ő a főszereplő a családban, a nagyapa életében. Szenvedélyes hobbim a régi tárgyak, könyvek, érmek, kortörténeti érdekességek gyűjtése, restaurálása, dédelgetése; régi elfeledett zenék felkutatása, hallgatása.
Születésem óta kötődöm lakóhelyemhez, Gyulavárihoz, ehhez a csodálatos, komoly hagyományokkal bíró vidékhez. Az elmúl években is a Gyulavári Részönkormányzat tagjaként dolgoztam. A Városbarátok delegáltjaként kezdeményezéseimmel, támogatásommal segítettem a városrészen megvalósult fejlesztéseket. Ismerem és szívemen viselem az itt élők mindennapi gondjait. Nyugdíjasként lesz időm az itt élők képviseletére. Bátran kereshet mindenki, de a mindennapi gondokat ismerve igyekszem elé menni a problémáknak, ha bizalmat kapok az emberektől.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 521 1000-es telefonszámon, vagy írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Balogh József

alt