Gyulai Városbarátok Köre

9. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

A Paradicsomban élek. Nyomdász szülők gyermeke vagyok, 1973-ban születtem Gyulán. Elektroműszerésznek tanultam,1991-ben leérettségiztem. Életem folyamán végigkísért hazánk történelmének kutatása, tárgyi emlékeinek megőrzése. Érettségit követően a Békés Megyei Múzeumok kötelékében hat évet töltöttem, később a Várban, majd a Ladics Házban is dolgoztam. Itt többször szorgalmaztam a ház romantikus udvarának kulturális célú hasznosítását is, amely azóta sokak örömére meg is történt. Közgyűjtemény kezelőként tevékenykedtem, miután 1994-ben Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban elvégeztem az ehhez szükséges tanulmányokat.
1997-ben családom biztatására sikeresen elvégeztem a nyomdaipari iskolát, majd az elkövetkező néhány évben az ország nevesebb nyomdáiban sajátítottam el hivatásom gyakorlati oldalát. Letettem egy szoftverüzemeltetői szakvizsgát is.
2002-ben családi vállalkozásunkhoz csatlakozva – amit ma is vezetek – hazaköltöztem szülővárosomba Gyulára.
Munkánk elismeréseként megkaptuk a „Sikeres Gyulai” megtisztelő címet.
2009-ben megszületett kislányom, Janka.
Mindig fontos volt számomra a közösség és az emberekért való tenni akarás. Sohasem hittem a különböző pártokban.
Hiszem, hogy életterünk fejlődése, városunk kulturális, történelmi értékeinek megőrzése és továbbörökítése mindannyiunk számára fontos.
Számomra – és szeretném, ha az Önök számára is –, ezt az irányt a Gyulai Városbarátok Köre mutatja meg. A Városbarátok legfontosabb irányelve, hogy Gyula városa mindig, minden helyzetből a lehető legtöbbet érje el.
Megválasztásom esetén célom az itt élők felelős képviselete lesz. Kérésüket, véleményüket, ötleteiket interneten és a választókerület bizonyos nyilvános helyeire kihelyezett „kívánság ládákon” keresztül szívesen fogadom. Ezen kívül természetesen fogadóórákon is találkozzunk! Az elért eredményekről nyomtatott formában is tájékoztatom majd a tisztelt lakosságot.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 680 8910-es telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címemre!
Megtalál minket a Facebookon is!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Metz János

alt