Gyulai Városbarátok Köre

8. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Gyulán, Újvároson nőttem fel. Gyermekéveimet és az iskolás éveket Gyulán töltöttem. A román tannyelvű általános iskolába és az Erkel Ferenc Gimnáziumba jártam, majd Szegeden tanultam tovább, gépjármű technikusi diplomát szereztem. Szakmunkásként Baki Imre műhelyében a Nagyváradi úton tanultam az autószerelő szakmát. A Mezőgépnél, majd később a Kertészeti Vállalatnál dolgoztam, Életem nagy részét autók között töltöttem. Az Afithoz kerülve végigjártam a ranglétrát. Vezetésemmel a vállalat a rendszerváltás után is talpon maradt, a Suzuki autók értékesítését a megyében elsőként kezdtük el.
Nős vagyok, feleségem is vállalkozó. Két fiam van, akik részesei a vállalkozásnak, több embernek adnak munkát. Három unokám rengeteget jelent számomra. Alapító tagja és 2006-tól önkormányzati képviselője vagyok a Gyulai Városbarátok Körének. Az Arad-Gyula Kapcsolataiért Egyesület elnökeként a két város civil együttműködéséért dolgozok. Évekig vezettem az önkormányzat gazdasági bizottságát, amelynek az elmúlt öt évben is tagja voltam. Lokálpatrióta képviselőként aktívan részt vettem a testületi munkában. Gyerekkori, családi a házunkat apartmanként működtetjük Újvároson, jól ismerem az itt élők és az apartmanozók problémáit is. Sok évig szorgalmaztam az Eminescu utca felújítását, de – természetesen az útépítések igénybevétele miatt –, fel kell újítani a csatlakozó utcák burkolatát is. Én sem tettem le a Tiborc utca felújításáról, a körzetben lakóknak egyéb észrevételei és megoldatlan problémái is vannak, amit igyekszem képviselni, ha megválasztanak! A gazdasági életben szerzett tapasztalataimat az önkormányzat bizottsági és képviselő testületi munkában igyekeztem hasznosítani. A kéréssel hozzám fordulóknak mindig igyekeztem segíteni, választópolgárként én is ezt várom el a képviselőtől. Természetesen az eredmények egyeztetések útján valósulnak meg, így szükséges egymás tisztelete és egymás véleményének a meghallgatása is.
Megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 9534218-as telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Szalai György

alt