Gyulai Városbarátok Köre

7. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Humánus, a szociális kérdésekre érzékeny ember vagyok. Jelenleg a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió egyik integrált intézményvezetőjeként dolgozom, szociális területen.
Gyulán születtem, 53 éves vagyok, itt élek a választókerületben, a Dombi Lajos utcában. Ismerem az embereket, a terület adottságait és problémáit is.
Az általános iskolát és a gimnáziumot is városunkban végeztem, 1984-ben érettségiztem. Az élet számos területén tapasztalatot szereztem: teológiai, szakközgazdász és általános szociális munkás főiskolai végzettségem van.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, képzést. Lányommal együtt felvételiztem idén a Debreceni Egyetem Szociálpedagógiai Karára, ahova mindkettőnket államilag finanszírozott helyekre felvettek. Feleségemmel 29 éve vagyunk házasok, egy leánygyermekünk van, aki diplomás ápoló.
Gazdasági vezetőként jelentős szerepet vállaltam a korábban Pánczél Imre Gyógypedagógiai és Pedagógiai Szakszolgálati Intézmény nevet viselő autista iskola és kollégium létrehozásában.
Később a Dorkas Alapítvány idősek otthonának intézményvezetője voltam, ahol sok gyulai nyugdíjas életét segítettem (az otthon később egyházi fenntartású lett).
Az általam alapított non-profit Kft-ben hajléktalan ellátásban dolgoztam és segítettem a rászorulóknak, majd a házi segítségnyújtásban, az idős emberek lakókörnyezetében, a mindennapi életvitel fenntartásában közreműködtem.
Örülök, hogy jelenleg a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió egyik integrált intézményvezetőjeként ma is szociális területen dolgozhatom.
Az emberekkel való kapcsolattartásomban a feltétel nélküli elfogadás és empátia áll. Fontosnak tartom az őszinte kommunikációt. Munkám során mindig az embereken való segítségnyújtást tekintettem elsődleges feladatnak.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 663 1163-as telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Fáskerti György

alt