Gyulai Városbarátok Köre

6. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Gyulán születtem és ma is itt élek. Néhai édesanyám vendéglátós, édesapám szobafestő-mázoló volt. A 3. Számú és a 2. Számú Általános Iskolákban tanultam, majd Békéscsabán, a “VÍZMŰ”-ben érettségiztem. Érettségi után 1 évvel már sorkatona voltam. 1983-ban felvételt nyertem az OTP Bank Rt. gyulai fiókjába, ahol 1983-tól 1992-ig, hitelügyi főelőadóként dolgoztam. Szabadforgalmú lakásvásárlás hitelezése, építési hitelek, vállakozói hitelek ügyintézése, műszaki ellenőrzés, lakásérték becslése volt a feladatom. Felsőfokú végzettséget szereztem a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskola banki specializációs szakán. Időközben az ingatlanközvetítő és értékbecslő szakmát is kitanultam.
Saját vállalkozásomat 1992-ben alapítottam. Kellő szakmai tapasztalattal ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel, hitelközvetítéssel, lapkiadással (Gyula és Környéke INFO) foglalkoztam kezdetben, majd 1997-től az akkori WESTEL Rádiótelefon Kft. partnereként híradástechnikai eszközök és szolgáltatások értékesítésével bővítettem tevékenységemet. Békés megyében 4 Telekom üzlet tartozott a felügyeletem alá 2014-ig. 2005-től lakóingatlanok építésében és forgalmazásában is részt vett vállalkozásom. Nagy munkabírású vagyok, fontos számomra a megbízhatóság, hitelesség. Gyerekeimet is erre neveltem, nevelem.
Sok embernek segítettem már ingatlana eladásában, vagy megvásárlásában. Tudom mitől értékes egy városrész, hogyan kell megóvni értékeit, milyen fontos a komfortos környezet, a közművek felújítottsága, de a zöldterület is. Kapcsolatteremtő képességemet, rálátásomat felajánlva folytatódhat a körzet fejlődése. Az Arad-Gyula baráti társaságok tagja vagyok, fontosnak tartom Gyula városának minden területen való népszerűsítését.
Évek óta tagja vagyok az önkormányzat értékőrző, városképi bizottságának, 1993-tól 2014-ig műszaki igazságügyi szakértőként is tevékenykedtem a bíróságok felkérésére.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 9834 717-es telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Debreczeni László

alt