Gyulai Városbarátok Köre

5. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Munkámmal segítek az embereknek, életük egy-egy területét igyekszem megkönnyíteni. A jelenlegi, telefon és internet használatot biztosító szolgálatónál nagyon sok emberrel találkozom. Egy kisebb közösségben élek családommal a Belső-Törökzughoz tartozó Ajtósfalván. Két gyermek édesanyja vagyok. Az Erkel Ferenc Gimnáziumban tanultam 1997-2001 között Gyulán, majd 2006-ban a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán, gazdasági agrármérnök, valamint vállalkozási szakirányon diplomáztam Mosonmagyaróvárott. Itt 2008-ig a helyi Magyar Telekom irodában dolgoztam, mint ügyfélkapcsolati képviselő. Még ebben az évben hazaköltöztem, azóta a T-Partner Iroda ügyfélkapcsolati képviselőjeként dolgozom a Városház utcai üzletben. Tizenegy éve vagyok tagja a Gyulai Városbarátok Körének, az önkormányzati Oktatási és Kulturális Bizottságának tagjaként is dolgozom. Nagyon szeretek ehhez a közösséghez tartozni.
Sokat olvasok, hogy tájékozott legyek. Szeretném elérni, hogy ebben a választókörzetben az emberek sokkal élhetőbb környezetben éljenek. Ügyelek a környezetemre. A tanácsokat, ötleteket szívesen fogadom.
Nem lesz elhanyagolt a választókörzet, ha rám szavaznak az itt élő emberek. Szívesen és diplomatikusan kommunikálok. Jó a szervező képességem. Az élet minden területén maximálisan teljesítek.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 2990 222-as telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!
Egy olyan városban szeretnék élni, ahol jobban odafigyelnek egymásra az emberek, és közösen meg is oldják problémáikat. Ezért fogok dolgozni a képviselőtestületben is, ha megtisztelik bizalmukkal és szavazatukkal.


Vigné Fábián Diána

alt