Gyulai Városbarátok Köre

4. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Németvároson lakom. Itthon érzem magam. Lokálpatrióta vagyok, 15 éve dolgozom a Városbarátok között. Ha Gyula határát elhagyom, már honvágyam van. Ha valami zavar, ami nincs rendjén, addig megyek, amíg megoldom a problémát. Gyulán születtem 1949. augusztus 12-én. Édesapám Székely Árpád a Harisnyagyárban, édesanyám Mígend Blanka a Vízügynél dolgozott.
A Bolyai János Textiltechnikum elvégzése után 1967-től 1990-ig a Harisnyagyárban dolgoztam. 1983-ban elvégeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskolát, Szeghalmon főmérnökként, Dobozon igazgatóként dolgoztam a gyár fióktelepein. 1990-ben a Társadalombiztosításnál helyezkedtem el, 1995-ben elvégeztem a TB Főiskolát is.
Az APEH-hel való összevonás után tovább dolgoztam 2013-ig. Ma nyugdíjas vagyok.
Két gyermekem van. Több évig voltam szakosztályvezetője a Gyulai SE Női Kézilabda Szakosztályának. A könnyűzene és a helytörténeti kutatások érdekelnek. Szervezője voltam a 2001-es Tornacsarnokban tartott Nosztalgiabulinak, ahol az elmúlt évtizedek legendás gyulai zenekarai léptek fel. Tíz éve könyvekben dokumentálom a gyulai múltat. Számos gyulai könyv szerzőjeként igyekszem közelmúltunk örökségét megörökíteni. Családi könyvek mellett Kiss Sándor, Bíró György és József Dezső festőművészekről írtam albumokat. 2015-ben jelent meg a „Kiskulya sétál az utcán” című könyvünk a régi Lélu and the Strangers együttesről. A zenei témáknak még nincs vége… most a méltatlanul elfeledett kitűnő gyulai pilótáról, Dobos Istvánról jelenik meg könyvünk a Gyula régen és ma sorozat keretében.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 20 377 4688-as telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Székely Árpád

alt