Gyulai Városbarátok Köre

Hőgyes Elek PDF Nyomtatás E-mail

Hőgyes Elek,1.Sz.BELVÁROSI választókörzet képviselőjelöltje

Itt élek Önökkel. Gyulán születtem, az Erkel Ferenc Gimnáziumban érettségiztem, jelenleg a Gábor Dénes Műszaki Főiskolán műszaki informatikusnak tanulok. Már két éve a művelődési ház művelődésszervezőjeként dolgozom itthon. Alapítója és szervezője voltam az első Gyulai Diáknapoknak, és a diákpolgármester- választásnak, gyulai rendezvényeken színpadmesterként találkozhatnak velem. A Gyulai Amatőr Zenekarok Érdekvédelmi Egyesülete alapító tagja, alelnöke, a Jaffa együttes dobosa vagyok. Hatékony érdekképviseletet szeretnék a belvárosnak. Fontosnak tartom a fiatalokkal való párbeszédet, hogy minél többen találják meg számításukat városunkban.

Választókerületi program

  • Még mindig megoldatlan a Göndöcs-kert – Béke sugárút határán lévő nyilvános WC jövője, korszerűsíteni kellene, valamint még egy belvárosi nyilvános illemhelyre is szükség van, ha szükség van.
  • Tavasszal már segítettek a városbarátok a Béke sugárút– Jókai utca sarkán lévő zöldterület (közpark) megvédésében. Továbbra is kiállunk amellett, hogy ez a kis zöld park nem eladható!
  • Az 1970-es években „kuznyecki” mintára épült lejárt építészeti szavatosságú üzletsor jövőjét újra kell gondolni. Ide – lakossági egyeztetéssel, pályázatok révén – érdemes lenne a régi Gyulát idéző polgári ház-üzletsort építeni.
  • Szorgalmazom, támogatom a Nagy-kőhíd (Kapus-híd) teljes felújítását, a Kis-Körös partszakaszának, a Dózsa György utcának a rendezését, sétányok, kikötők kialakítását.
  • Széleskörű párbeszédet kezdeményezek a belvárost érintő minden beruházás megvitatására.
  • Ápolni kell a Bajza utcai bérházak közötti zöldterületet, figyelek az Alpár, Corvin, Damjanich, Dózsa György, Dob, Karácsonyi, Szent László, Városháza és a Vár utcában élők érdekeire is.
  • Figyelni kell a fiatalokra. Párbeszédet kezdeményezek a fiatalok és a város között minden szükséges kérdésben.

A jelenleginél hatékonyabban kívánom a Belvárosban és a Várfürdő környékén élők érdekeit képviselni.

Szívesen felkeresem Önt személyesen is! Telefonszámom: 06 – 70 – 363 – 4368, e-mail címem: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.