Gyulai Városbarátok Köre

Mult József PDF Nyomtatás E-mail

Mult József, 4.Sz. NÉMETVÁROS választókörzet képviselőjelöltje

Gyulán születtem 1943-ban. Már a nagyszüleim, és a szüleim is a Németvároson laktak. Jelenleg Németvároson közműtervezőként dolgozom. A vízellátás, csatornázás szakterületén szereztem mérnöki diplomát a Budapesti Műszaki Egyetemen. Korábban aktív sportolóként repülőmodelleztem, Világ és Európa Bajnokságokon többször álltam a dobogón. Jelenleg a Modellező Egyesület elnöke vagyok. Egy felnőtt fiam van. Mérnöki tudásomat, a sport területén szerzett tapasztalatomat jól tudnám hasznosítani az önkormányzati munkában.

Választókerületi program

  • A választáson sokan felelőtlenül ígérgetnek, amelyek sokszor anyagi okok miatt nem teljesíthetők. Én a tisztességes munkát és az érdekérvényesítést tudom megígérni Önöknek. A tennivalók fontosságának sorrendjét is együtt akarom kialakítani Önökkel.
  • Az útfelújítások, járdaépítések csak magas műszaki színvonalon történhetnek, nem maradhat el a közterületi csapadékviz elvezetése. Ahol ez jelenleg is probléma azt meg kell oldani.
  • Tovább szépítem az Apor teret és környékét.
  • Együttműködök a Német Kisebbségi Önkormányzattal.
  • Tavasszal már segítettek a Városbarátok a Béke sugárút– Jókai utca sarkán lévő zöldterület (közpark) megvédésében. Továbbra is kiállunk amellett, hogy ez a kis zöldpark nem eladható!
  • Az 1970-es években „kuznyecki” mintára épült lejárt építészeti szavatosságú üzletsor jövőjét újra kell gondolni. Ide

    - lakossági tulajdonosi egyeztetéssel, pályázatok révén

    - érdemes lenne a régi Gyulát idéző polgári ház-üzletsort

építeni.

A jelenleginél hatékonyabban kívánom Németváros, Népkert érdekeit képviselni.

Szívesen felkeresem Önt személyesen is! Telefonszámom: 06 – 30 – 953 – 1661