Gyulai Városbarátok Köre

Fiszter István PDF Nyomtatás E-mail

Fiszter István, 6.Sz. AJTÓSFALVA, BUDRIO LAKÓTELEP, KÜLSŐ TÖRÖKZUG választókerület képviselőjelöltje

Itt élek Önökkel együtt. 34 éves vagyok. Idén nősültem, több mint 10 év után hazatértem Gyulára. Feleségem a Gyermekkórház intézetvezető főnővére. Az Erkel Ferenc Gimnázium után Szegeden, a Juhász Gyula Főiskolán végeztem. Dolgoztam az egészségügyben, öt éve foglalkozom burkolatok, és nyílászárók értékesítésével és tanácsadással. Én már megtapasztaltam: mindenütt jó lehet, de a legjobb otthon élni. Saját példámmal is azt szeretném erősíteni, hogy a gyulai fiatalok elvándorlása megállítható, sőt, visszafordítható. Ezért szeretnék dolgozni a képviselőtestületben, szem előtt tartva az itt élők érdekeit is.

Választókerületi program

  • Ügyelek majd a lakótelepek útjainak, járdáinak karbantartására, a Wesselényi-tó környékén rendezett park kialakítására, a városbarátok által telepített karácsony- park gondozására.
  • Lakossági javaslatra támogatom a Pósteleki utca egyirányúsítását az Ajtóssy Albert utca felől a kenyérgyár irányába. Az Ibolya utca így a Pósteleki utca felől lehetne egyirányú.
  • Tarthatatlan az az állapot, hogy több utcában (pl. Mogyoróssy utca) sokéves lakossági kérésre sem készült el a vízelvezető csatorna. Ezen változtatni kell!
  • Az Oázis civil szervezettel rendbe hoztuk, ápoljuk a Ferences romkertet.
  • Azon leszek, hogy a Budrio lakótelepen élő fiatalok végre ne „választási”, gazos, törmelékes, balesetveszélyes (emlékeznek a 2002-es ígéretre?), hanem valóban füves futballpályán sportoljanak.
  • A Somogyi Béla utcán és a környező utcákban zajló beruházások átadását csak magas műszaki színvonalú munka és tereprendezés esetén fogadom el.
  • Figyelembe veszem az Ajtósfalván, a Hódi utcában és a régi hobbitelkeken élők kéréseit is.
  • Kezdeményezem, hogy méltó jövőt találjunk a méltatlan állapotban lévő egykori Úttörő és Ifjúsági Háznak (a korábbi Weisz Mór villának)

A jelenleginél hatékonyabban kívánom a törökzugi családi házak, az Észak-Törökzugi lakótelep, a Budrio lakótelep, az Ajtóssy Albert utca és Ajtósfalva érdekeit képviselni.

Szívesen felkeresem Önt személyesen is! Telefonszámom: 06 – 30 – 331 – 2671