Gyulai Városbarátok Köre

Választás 2010
VAN VÁLASZTÁS! PDF Nyomtatás E-mail

A Gyulai Városbarátok Köre polgármesterjelöltje és képviselőjelöltjei az önkormányzati választáson induló szervezetek, pártok közül elsőnek adták le 2010. augusztus 25-én a helyi választási bizottságnál ajánlószelvényeiket. Köszönjük a néhány nap alatt kapott több ezer ajánlócédulát, amely azt jelzi: van lehetőség városunkban a lokálpatrióta, igazán városbarát fordulatra!

Jelöltjeink: 

Bővebben...
 
A VÁROSBARÁTOK KÉSZEN ÁLLNAK! PDF Nyomtatás E-mail

A Gyulai Városbarátok Köre testületei döntöttek arról, hogy az egyesület polgármesterjelöltet és egyéni képviselőjelölteket indít a 2010. évi önkormányzati választásokon. A Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete döntött arról, hogy a Városbarátokat támogatja az októberi voksoláson. A Városbarátok örömmel fogadták testvérszervezetük nyilatkozatát és továbbra is készek arra, hogy más civil szervezetekkel, a gyulai emberekkel egyeztetve alakítsanak ki közös programot a város fejlődéséért. Ezzel kapcsolatban minden véleményt, javaslatot szívesen látnak a szervezet tagjai, jelöltjei.

Idén a korábbi 14 egyéni választókörzet helyett már csak 10 egyéni választókörzetben választhatnak maguknak képviselőt a helyben élők, a kompenzációs listán elnyerhető mandátumok száma 9-ről 4-re csökken. Legfontosabb változás, hogy megszűnt a belvárosi, az újvárosi választókörzet, szavazóköreiket a környező kerületekhez csatolták. Gyulavárit és Dénesmajort  ősztől csupán egy képviselő jeleníti meg a testületben, Újvárinak és Paradicsomnak is egy közös képviselője lesz. Németváros a Belváros és Újváros egy részével alkot majd egy választókörzetet. A polgármestert továbbra is közvetlenül választhatjuk meg. Az ajánlószelvényeket augusztus 16-tól kapja meg mindenki postai úton. Az önkormányzati választás  október 3-án lesz, kampányolni még a voksolást megelőző napon is lehet.

Durkó Károly a Városbarátok polgármesterjelöltje
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2