Gyulai Városbarátok Köre

Választás2014
VIGNÉ FÁBIÁN DIÁNA PDF Nyomtatás E-mail

Képviselőjelölt, 5. sz. választókörzet

(Budapest körút, Belső-Törökzug tanya, Külső-Törökzug tanya, Ajtósfalva)
Vigne Fabian Diana


Kiváló szervező, megtalálja a hangot mindenkivel. A Belső-Törökzughoz tartozó Ajtósfalván él. Az Erkel Ferenc Gimnáziumban tanult 1997-2001 között Gyulán, majd 2006-ban a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán gazdasági agrármérnök, valamint vállalkozási szakirányon diplomázott Mosonmagyaróvárott. Hazaköltözött, 2008 óta a Deba-Print Kft., Gyula T-partner Iroda ügyfélkapcsolati képviselője. Három éve tagja a Gyulai Városbarátok Körének, 2011-től részt vesz az önkormányzatnál alakult Mezőgazdasági Szaktanácsadó Testület munkájában is.
Két kisgyermek édesanyja. Férjével és a gyerekekkel gyakran járnak kirándulni. Olyan munkát szeret, ahol segíteni tud az embereknek. Ezért vállalja a képviselői feladatokat is.

Bővebben...
 
Dr. Köstner István PDF Nyomtatás E-mail

Képviselőjelölt, 4.sz. választókörzet

(Belváros-észak, Újváros-dél, Németváros, Népkert)
Dr Kostner Istvan


Pontos, precíz ember. Mindig erős érzelmi szálakkal kötődött a városhoz.

Bővebben...
 
Dinya Imre PDF Nyomtatás E-mail

Képviselőjelölt, 3. sz. választókörzet

(Újgyula, Kisrománváros, Honvéd utcai lakótelep, Kálvária, Pejrét, Siórét, Bicere, Sándorhegy).

Dinya Imre

Határozott ember, nagyon tud dolgozni. A Gyulai Húskombinátban 18 évig dolgozott. A Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesületének elnöke. Kistermelőként maga is készíti és népszerűsíti a Gyulai kolbászt. Újgyulán lakik. Látja, ismeri, tudja a lakókörzete problémáit.

Bővebben...
 
Szalai György PDF Nyomtatás E-mail

Képviselőjelölt, 2. sz. választókörzet
(Magyarváros, Kisváros, Vásárhelyi Pál és Bajza utca, Szentbenedek, Farkashalom, Szlányi, Szabadka, Józsefbenedek)

Szalai Gyorgy

A politika nem mindig úgy működik, mint a gazdaság, de javaslataimat így is sokszor megfogadták, aminek örültem. Tudtam segíteni a ho()zzám fordulóknak, választópolgárként én is ezt várom el a képviselőtől.

Tagja vagyok a pártoktól független Gyulai Városbarátok Köre vezetőségének. Lokálpatrióta, civil szervezetként dolgozunk, a testületben pedig azon vagyunk, hogy a várost szerető és féltő emberek hasznos javaslatai és véleményei beépülhessenek a város mindennapjaiba.

Bővebben...
 
Durkó Károly PDF Nyomtatás E-mail

Durkó Károly a Városbarátok polgármester- és képviselőjelöltje

(1. számú választókörzet, Krinolinkert, Kastélykert, Galbácskert, Csigakert, Várfürdő környéke, Belváros – kertvárosi rész)

Durko Karoly

Számomra fontos a család, az otthon. Életünk legjobb döntése volt, hogy 10 éve hazaköltöztünk. Azon kell dolgoznunk, hogy minden gyulai, aki a megélhetés miatt ment el itthonról, visszatérhessen Gyulára.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3