Gyulai Városbarátok Köre

Választás 2019
Választás 2019 PDF Nyomtatás E-mail

ajnlsi reklm - durk ron-600

Tisztelt Gyulaiak!
Idén ősszel, 2019. október 13-án önkormányzati választások lesznek Magyarországon. A Gyulai Városbarátok Köre civil alternatívát kínál az embereknek. Felhatalmazást kérünk arra, hogy a civilek nagyobb beleszólást kapjanak a város életének irányításában. A változásra mi fel vagyunk készülve. Olyan képviselőjelöltek támogatását kérjük, akik életükben, szakmájukban már bizonyítottak, a választókörzetükben élnek, vagy ahhoz sok szállal kötődnek, hiteles emberek, pártérdekeket figyelmen kívül hagyva képviselni tudják a választók és a város érdekeit a képviselő-testületben.

Jelöltjeink:
1. sz. választókörzet (Kastélykert, Krinolinkert, Galbácskert):
Durkó Károly
2. sz. választókörzet (Magyarváros, Kisváros, Farkashalom, Szlányi, Szent Benedek, József Benedek):
Dr. Rácz Attila
3. sz. választókörzet (Honvéd-lakótelep, Újgyula, Kisrománváros, Bicere, Sándorhegy, Siórét, Kálvária):
Dinya Imre
4. sz. választókörzet (Németváros, Belváros, Újváros):
Székely Árpád
5. sz. választókörzet (Törökzugi - lakótelep, Ajtósfalva):
Vigné Fábián Diána
6. sz. választókörzet (Észak-törökzugi lakótelep, Budrió lakótelep, Újváros):
Debreczeni László
7. sz. választókörzet (Máriafalva, Szentpálfalva, Szeregyháza, Nagyfenék, Remete, Bánom, Szanazug, Városerdő):
Fáskerti György
8. sz. választókörzet (Románváros, Újváros, Kisökörjárás):Szalai György

9. sz. választókörzet (Újvári, Paradicsom):
Metz János
10. sz. választókörzet (Gyulavári, Dénesmajor):
Balogh József

A Városbarátok 2002 óta lokálpatrióta szervezetként dolgoznak a képviselőtestületben Gyuláért. Az elmúlt öt év is sok munkával telt, amelynek meglett az eredménye. Minderről később részletesen beszámolunk. Valljuk, amit eddig is: mindent támogatunk, ami Gyula érdeke és jó, de semmit se szavazunk meg, ami a városunknak rossz. Ehhez kérjük megtisztelő támogatásukat!

 
4. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Németvároson lakom. Itthon érzem magam. Lokálpatrióta vagyok, 15 éve dolgozom a Városbarátok között. Ha Gyula határát elhagyom, már honvágyam van. Ha valami zavar, ami nincs rendjén, addig megyek, amíg megoldom a problémát. Gyulán születtem 1949. augusztus 12-én. Édesapám Székely Árpád a Harisnyagyárban, édesanyám Mígend Blanka a Vízügynél dolgozott.
A Bolyai János Textiltechnikum elvégzése után 1967-től 1990-ig a Harisnyagyárban dolgoztam. 1983-ban elvégeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskolát, Szeghalmon főmérnökként, Dobozon igazgatóként dolgoztam a gyár fióktelepein. 1990-ben a Társadalombiztosításnál helyezkedtem el, 1995-ben elvégeztem a TB Főiskolát is.
Az APEH-hel való összevonás után tovább dolgoztam 2013-ig. Ma nyugdíjas vagyok.
Két gyermekem van. Több évig voltam szakosztályvezetője a Gyulai SE Női Kézilabda Szakosztályának. A könnyűzene és a helytörténeti kutatások érdekelnek. Szervezője voltam a 2001-es Tornacsarnokban tartott Nosztalgiabulinak, ahol az elmúlt évtizedek legendás gyulai zenekarai léptek fel. Tíz éve könyvekben dokumentálom a gyulai múltat. Számos gyulai könyv szerzőjeként igyekszem közelmúltunk örökségét megörökíteni. Családi könyvek mellett Kiss Sándor, Bíró György és József Dezső festőművészekről írtam albumokat. 2015-ben jelent meg a „Kiskulya sétál az utcán” című könyvünk a régi Lélu and the Strangers együttesről. A zenei témáknak még nincs vége… most a méltatlanul elfeledett kitűnő gyulai pilótáról, Dobos Istvánról jelenik meg könyvünk a Gyula régen és ma sorozat keretében.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 20 377 4688-as telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Székely Árpád

alt


 
5. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Munkámmal segítek az embereknek, életük egy-egy területét igyekszem megkönnyíteni. A jelenlegi, telefon és internet használatot biztosító szolgálatónál nagyon sok emberrel találkozom. Egy kisebb közösségben élek családommal a Belső-Törökzughoz tartozó Ajtósfalván. Két gyermek édesanyja vagyok. Az Erkel Ferenc Gimnáziumban tanultam 1997-2001 között Gyulán, majd 2006-ban a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán, gazdasági agrármérnök, valamint vállalkozási szakirányon diplomáztam Mosonmagyaróvárott. Itt 2008-ig a helyi Magyar Telekom irodában dolgoztam, mint ügyfélkapcsolati képviselő. Még ebben az évben hazaköltöztem, azóta a T-Partner Iroda ügyfélkapcsolati képviselőjeként dolgozom a Városház utcai üzletben. Tizenegy éve vagyok tagja a Gyulai Városbarátok Körének, az önkormányzati Oktatási és Kulturális Bizottságának tagjaként is dolgozom. Nagyon szeretek ehhez a közösséghez tartozni.
Sokat olvasok, hogy tájékozott legyek. Szeretném elérni, hogy ebben a választókörzetben az emberek sokkal élhetőbb környezetben éljenek. Ügyelek a környezetemre. A tanácsokat, ötleteket szívesen fogadom.
Nem lesz elhanyagolt a választókörzet, ha rám szavaznak az itt élő emberek. Szívesen és diplomatikusan kommunikálok. Jó a szervező képességem. Az élet minden területén maximálisan teljesítek.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 2990 222-as telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!
Egy olyan városban szeretnék élni, ahol jobban odafigyelnek egymásra az emberek, és közösen meg is oldják problémáikat. Ezért fogok dolgozni a képviselőtestületben is, ha megtisztelik bizalmukkal és szavazatukkal.


Vigné Fábián Diána

alt


 
6. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Gyulán születtem és ma is itt élek. Néhai édesanyám vendéglátós, édesapám szobafestő-mázoló volt. A 3. Számú és a 2. Számú Általános Iskolákban tanultam, majd Békéscsabán, a “VÍZMŰ”-ben érettségiztem. Érettségi után 1 évvel már sorkatona voltam. 1983-ban felvételt nyertem az OTP Bank Rt. gyulai fiókjába, ahol 1983-tól 1992-ig, hitelügyi főelőadóként dolgoztam. Szabadforgalmú lakásvásárlás hitelezése, építési hitelek, vállakozói hitelek ügyintézése, műszaki ellenőrzés, lakásérték becslése volt a feladatom. Felsőfokú végzettséget szereztem a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskola banki specializációs szakán. Időközben az ingatlanközvetítő és értékbecslő szakmát is kitanultam.
Saját vállalkozásomat 1992-ben alapítottam. Kellő szakmai tapasztalattal ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel, hitelközvetítéssel, lapkiadással (Gyula és Környéke INFO) foglalkoztam kezdetben, majd 1997-től az akkori WESTEL Rádiótelefon Kft. partnereként híradástechnikai eszközök és szolgáltatások értékesítésével bővítettem tevékenységemet. Békés megyében 4 Telekom üzlet tartozott a felügyeletem alá 2014-ig. 2005-től lakóingatlanok építésében és forgalmazásában is részt vett vállalkozásom. Nagy munkabírású vagyok, fontos számomra a megbízhatóság, hitelesség. Gyerekeimet is erre neveltem, nevelem.
Sok embernek segítettem már ingatlana eladásában, vagy megvásárlásában. Tudom mitől értékes egy városrész, hogyan kell megóvni értékeit, milyen fontos a komfortos környezet, a közművek felújítottsága, de a zöldterület is. Kapcsolatteremtő képességemet, rálátásomat felajánlva folytatódhat a körzet fejlődése. Az Arad-Gyula baráti társaságok tagja vagyok, fontosnak tartom Gyula városának minden területen való népszerűsítését.
Évek óta tagja vagyok az önkormányzat értékőrző, városképi bizottságának, 1993-tól 2014-ig műszaki igazságügyi szakértőként is tevékenykedtem a bíróságok felkérésére.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 9834 717-es telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Debreczeni László

alt


 
7. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Humánus, a szociális kérdésekre érzékeny ember vagyok. Jelenleg a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió egyik integrált intézményvezetőjeként dolgozom, szociális területen.
Gyulán születtem, 53 éves vagyok, itt élek a választókerületben, a Dombi Lajos utcában. Ismerem az embereket, a terület adottságait és problémáit is.
Az általános iskolát és a gimnáziumot is városunkban végeztem, 1984-ben érettségiztem. Az élet számos területén tapasztalatot szereztem: teológiai, szakközgazdász és általános szociális munkás főiskolai végzettségem van.
Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, képzést. Lányommal együtt felvételiztem idén a Debreceni Egyetem Szociálpedagógiai Karára, ahova mindkettőnket államilag finanszírozott helyekre felvettek. Feleségemmel 29 éve vagyunk házasok, egy leánygyermekünk van, aki diplomás ápoló.
Gazdasági vezetőként jelentős szerepet vállaltam a korábban Pánczél Imre Gyógypedagógiai és Pedagógiai Szakszolgálati Intézmény nevet viselő autista iskola és kollégium létrehozásában.
Később a Dorkas Alapítvány idősek otthonának intézményvezetője voltam, ahol sok gyulai nyugdíjas életét segítettem (az otthon később egyházi fenntartású lett).
Az általam alapított non-profit Kft-ben hajléktalan ellátásban dolgoztam és segítettem a rászorulóknak, majd a házi segítségnyújtásban, az idős emberek lakókörnyezetében, a mindennapi életvitel fenntartásában közreműködtem.
Örülök, hogy jelenleg a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió egyik integrált intézményvezetőjeként ma is szociális területen dolgozhatom.
Az emberekkel való kapcsolattartásomban a feltétel nélküli elfogadás és empátia áll. Fontosnak tartom az őszinte kommunikációt. Munkám során mindig az embereken való segítségnyújtást tekintettem elsődleges feladatnak.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 663 1163-as telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Fáskerti György

alt


 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3