Gyulai Városbarátok Köre

Választás 2019
8. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Gyulán, Újvároson nőttem fel. Gyermekéveimet és az iskolás éveket Gyulán töltöttem. A román tannyelvű általános iskolába és az Erkel Ferenc Gimnáziumba jártam, majd Szegeden tanultam tovább, gépjármű technikusi diplomát szereztem. Szakmunkásként Baki Imre műhelyében a Nagyváradi úton tanultam az autószerelő szakmát. A Mezőgépnél, majd később a Kertészeti Vállalatnál dolgoztam, Életem nagy részét autók között töltöttem. Az Afithoz kerülve végigjártam a ranglétrát. Vezetésemmel a vállalat a rendszerváltás után is talpon maradt, a Suzuki autók értékesítését a megyében elsőként kezdtük el.
Nős vagyok, feleségem is vállalkozó. Két fiam van, akik részesei a vállalkozásnak, több embernek adnak munkát. Három unokám rengeteget jelent számomra. Alapító tagja és 2006-tól önkormányzati képviselője vagyok a Gyulai Városbarátok Körének. Az Arad-Gyula Kapcsolataiért Egyesület elnökeként a két város civil együttműködéséért dolgozok. Évekig vezettem az önkormányzat gazdasági bizottságát, amelynek az elmúlt öt évben is tagja voltam. Lokálpatrióta képviselőként aktívan részt vettem a testületi munkában. Gyerekkori, családi a házunkat apartmanként működtetjük Újvároson, jól ismerem az itt élők és az apartmanozók problémáit is. Sok évig szorgalmaztam az Eminescu utca felújítását, de – természetesen az útépítések igénybevétele miatt –, fel kell újítani a csatlakozó utcák burkolatát is. Én sem tettem le a Tiborc utca felújításáról, a körzetben lakóknak egyéb észrevételei és megoldatlan problémái is vannak, amit igyekszem képviselni, ha megválasztanak! A gazdasági életben szerzett tapasztalataimat az önkormányzat bizottsági és képviselő testületi munkában igyekeztem hasznosítani. A kéréssel hozzám fordulóknak mindig igyekeztem segíteni, választópolgárként én is ezt várom el a képviselőtől. Természetesen az eredmények egyeztetések útján valósulnak meg, így szükséges egymás tisztelete és egymás véleményének a meghallgatása is.
Megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 9534218-as telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Szalai György

alt


 
9. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

A Paradicsomban élek. Nyomdász szülők gyermeke vagyok, 1973-ban születtem Gyulán. Elektroműszerésznek tanultam,1991-ben leérettségiztem. Életem folyamán végigkísért hazánk történelmének kutatása, tárgyi emlékeinek megőrzése. Érettségit követően a Békés Megyei Múzeumok kötelékében hat évet töltöttem, később a Várban, majd a Ladics Házban is dolgoztam. Itt többször szorgalmaztam a ház romantikus udvarának kulturális célú hasznosítását is, amely azóta sokak örömére meg is történt. Közgyűjtemény kezelőként tevékenykedtem, miután 1994-ben Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban elvégeztem az ehhez szükséges tanulmányokat.
1997-ben családom biztatására sikeresen elvégeztem a nyomdaipari iskolát, majd az elkövetkező néhány évben az ország nevesebb nyomdáiban sajátítottam el hivatásom gyakorlati oldalát. Letettem egy szoftverüzemeltetői szakvizsgát is.
2002-ben családi vállalkozásunkhoz csatlakozva – amit ma is vezetek – hazaköltöztem szülővárosomba Gyulára.
Munkánk elismeréseként megkaptuk a „Sikeres Gyulai” megtisztelő címet.
2009-ben megszületett kislányom, Janka.
Mindig fontos volt számomra a közösség és az emberekért való tenni akarás. Sohasem hittem a különböző pártokban.
Hiszem, hogy életterünk fejlődése, városunk kulturális, történelmi értékeinek megőrzése és továbbörökítése mindannyiunk számára fontos.
Számomra – és szeretném, ha az Önök számára is –, ezt az irányt a Gyulai Városbarátok Köre mutatja meg. A Városbarátok legfontosabb irányelve, hogy Gyula városa mindig, minden helyzetből a lehető legtöbbet érje el.
Megválasztásom esetén célom az itt élők felelős képviselete lesz. Kérésüket, véleményüket, ötleteiket interneten és a választókerület bizonyos nyilvános helyeire kihelyezett „kívánság ládákon” keresztül szívesen fogadom. Ezen kívül természetesen fogadóórákon is találkozzunk! Az elért eredményekről nyomtatott formában is tájékoztatom majd a tisztelt lakosságot.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 680 8910-es telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címemre!
Megtalál minket a Facebookon is!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Metz János

alt


 
10. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Tősgyökeres helyi lakos vagyok. Itt végeztem általános és középiskolai tanulmányaimat. Szüleim nyugdíjazásukig a kereskedelemben dolgoztak Dénesmajorban, majd Gyulán.
Érettségi után munka mellett tanultam, technikusi oklevelet és egyéb szakirányú képzettségeket szereztem. 27 évig – a gyár felszámolásáig – a Gyulai Mezőgépnél dolgoztam középvezetőként. Itt termelésirányítási és munkabiztonsági feladatokat láttam el; helyi és külföldi munkák során szereztem széleskörű tapasztalatokat, építettem emberi kapcsolatokat. 1994-ben a Magyar Postán helyezkedtem el. Munkám a helyi főpostán a kézbesítési munkafolyamatok irányítása, minőségbiztosítás, munkabiztonsági ügyek intézése volt. Nyugdíjas vagyok, így még több időm maradt a közügyekre.
Feleségemmel 42 éve vagyunk házasok, ő a távközlésnél eltöltött hosszú évek után egyéni vállalkozó lett. Leányom és vejem praktizáló jogászok. 2009. szilveszterekor megszületett unokám Ádám, azóta természetesen ő a főszereplő a családban, a nagyapa életében. Szenvedélyes hobbim a régi tárgyak, könyvek, érmek, kortörténeti érdekességek gyűjtése, restaurálása, dédelgetése; régi elfeledett zenék felkutatása, hallgatása.
Születésem óta kötődöm lakóhelyemhez, Gyulavárihoz, ehhez a csodálatos, komoly hagyományokkal bíró vidékhez. Az elmúl években is a Gyulavári Részönkormányzat tagjaként dolgoztam. A Városbarátok delegáltjaként kezdeményezéseimmel, támogatásommal segítettem a városrészen megvalósult fejlesztéseket. Ismerem és szívemen viselem az itt élők mindennapi gondjait. Nyugdíjasként lesz időm az itt élők képviseletére. Bátran kereshet mindenki, de a mindennapi gondokat ismerve igyekszem elé menni a problémáknak, ha bizalmat kapok az emberektől.
Tisztességes munkát, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 521 1000-es telefonszámon, vagy írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkre!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Balogh József

alt


 
3.számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Itt élek, itt lakom 1992 óta Önökkel Újgyulán, a választókörzetben. Nap, mint nap szembesülök közvetlen és tágabb lakókörzetem problémáival, amelyek az elmúlt öt év alatt mit sem változtak.
1970-ben születtem. Iskolás éveimet 1984-től Gyulán töltöttem. Szakmám, mint Gyulán a hagyományokhoz kötődően nagyon sokaknak, húsfeldolgozó. Munka mellett leérettségiztem. A Gyulai Húskombinátban 1984-től 2002-ig dolgoztam. Ezt követően műszaki érdekeltségű vállalkozásban majd mezőgazdasági termékek értékesítésével foglalkoztam.
Jelenleg kistermelőként készítem és népszerűsítem a Gyulai kolbászt és segítem a turisztikai életet. A húsipari szálak sem szakadtak meg, hiszen 2008-ban többedmagammal a gyulai húsipari emlékek, hagyományok megőrzéséért megalakítottuk a Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesületét. 2009 őszétől az egyesület elnöki tisztét is betöltöm. 2013-tól a Gyulai Civil Szervezetek Szövetsége alelnökeként, 2017-től a Társadalmi Szervezetek Szövetsége elnökségi tagjaként is segítem a gyulai civil társadalmat.

Tisztességes, megbízhatóságot, korrekt elvárható munkát ígérek. Biztos képviseletet, ami további fejlődést hozhat a körzetnek.
Kérem, támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen a 06 30 2200 290-es telefonszámon, írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!
Megtalál minket a Facebookon is!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Nős vagyok, két egyetemista fiú édesapja.


Dinya Imre

alt


 
2. számú választókerület PDF Nyomtatás E-mail

Fogorvosként már 34 éve gyógyítom a betegeket Gyulán. Budapesten születtem 1960-ban, a gyerekkorom Szegedhez kötődik. Az általános iskolát és a gimnáziumot is az egyetem Ságvári Endre gyakorló iskolájában végeztem. Érettségi után nem mehettem orvosi egyetemre, beteghordó műtősként dolgoztam. A kórházban végzett munka után 1980-ban felvettek a Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karának Fogorvosi Szakára. 1985-ben békés megyei ösztöndíjasként diplomáztam, majd Gyulán, a kórházban kezdtem dolgozni. Itt élek Önökkel a választókörzetben, a Bajza utcában lakom (a volt Magyarvárosi Olvasókör épülete), rendelőm is a Rákóczi utcában van. 1987-ben Nagy József régi gyulai hentesmester unokáját vettem feleségül. Két fiam van: Attila már 30 éves, fogorvos, a szegedi Szájsebészeti Klinikán dolgozik. Dániel 28 éves, Pécsett az Orvostudományi Egyetem fogorvosi szakán tanul.
A munkám mellett szeretem a sportot is. Döntő részem volt a darts országos és gyulai népszerűsítésében. Az 1993-ban alakult Első Gyulai Darts Egylet egyik vezetője voltam, kétszer lettünk országos bajnokok. Volt idő, amikor a magyar darts válogatott gyulai játékosokból állt!
1994-ben független képviselőjelöltként indultam az önkormányzati választáson, majd a város és a megye képviselőtestületének munkáját segítve az egészségügyi és szociális bizottság tagjaként dolgoztam. A lehetőséggel élve 1996-ban vállalkozóként kiváltottam a fogorvosi praxist. Mostanáig sok ezer embert gyógyítottam.
A Gyulai Városbarátok Köre felkérését a képviselő jelöltségre azért vállaltam el, mert ők felvállalták és képviselik is a gyulaiak érdekeit. Szeretném az itt élőket képviselni. Tisztességes munkát, megbízhatóságot, fiatalos erőt ígérek. Biztos további képviseletet, ami fejlődést hozhat a körzetnek.

Kérem támogasson aláírásával abban, hogy képviselőjelöltként indulhassak az önkormányzati választáson. Keressen, írjon az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címemre!
Megtalál minket a Facebookon is!
Szívesen veszem véleményét, javaslatát a választókörzetünk fejlődését, az élhető környezetet szolgáló, készülő programomhoz!


Dr. Rácz Attila

alt


 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3